به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار ،حميدرضا فروزنده در کارگروه توسعه کشاورزي شهرستان بروجن افزود:سال گذشته 720 ميليارد ريال تسهيلات از سوي بانک کشاورزي بجز منابع داخلي اين بانک در بخش هاي کشاورزي به متقاضيان پرداخت شد.
وي افزود: برنامه هاي اجراشده در دولت هاي نهم و دهم در مناطق کمتر توسعه يافته به ويژه در بخش هاي کشاورزي و دامداري بي نظير است.
فروزنده ادامه داد: براي رونق اقتصادي، رفع معضل بيکاري و خروج از برخي بن بست هاي اقتصادي راهي جز توليد سرمايه در گردش وجود ندارد که بايد به متقاضيان تسهيلات داد و شغل پايدار ايجاد کرد.
معاون برنامه ريزي استاندار تصريح کرد: در سال هاي گذشته در تمامي بخش هاي مختلف هر منطقه ظرفيت ها و استعدادها، نقاط ضعف و موانع شناسايي شده و مسير توسعه و پيشرفت حتي براي دولت هاي بعدي مشخص شده است.
فروزنده بر حمايت توليد کنندگان و تقويت بخش هاي توليدي در زمينه هاي مختلف به ويژه کشاورزي، دامداري و صنعت براي رونق اقتصادي و ارتقاء سطح درآمدهاي مردم استان تاکيد کرد.
رئيس سازمان جهادکشاورزي چهارمحال وبختياري نيز در اين نشست تصريح کرد:اين استان با وجود اينکه تنها يک درصد از توليدات کشاورزي کشور را به خود اختصاص داده است، در اجراي طرح هاي آبياري پس از استان فارس که 10 درصد از نياز غذايي کشور را تامين مي کند در جايگاه دوم قرار دارد .
?صفدر نيازي? افزود: طي چندسال گذشته در اين استان طرح هاي آبياري نوين در 14هزار و 500 هکتار از اراضي کشاورزي اجرا شد.
وي رفع مشکلات طرح آبياري نوين 360 هکتاري ?برآفتاب? بخش بلداجي را خواستار شد و افزود: هم اکنون اين طرح 80 درصد پيشرفت فيزيکي دارد که بايد با اهتمام بيشتري پيگيري شود تا بتوان نيمه اول امسال از اين طرح بهره برداري کرد.
در کارگروه توسعه کشاورزي شهرستان بروجن که با حضور معاون برنامه ريزي و راهبردي استاندار چهارمحال و بختياري، رئيس سازمان جهادکشاورزي و مسئولان شهرستان بروجن برگزار شد سه طرح در بخش هاي کشاورزي با 20 ميليارد و 200 ميليون ريال تسهيلات مورد نياز، به تصويب رسيد.
مرکز شهرستان بروجن در فاصله 62 کيلومتري مرکز چهارمحال و بختياري واقع شده است.
منبع ايرنا